esraduman5107 Hande06 valla ben bu sabah tartıldım 82olmusum 🙈doktorum ne diycek bilmiyorum kızar kesinn 😔
Fulyag Hande06 kilolu değilim ama 34. Haftam 11 kilo aldım dikkat etmeme rağmen fazla aldığımı düşünüyorum 😔
Hilalanneoluyor Ben Gebeliğin başından beri toplam 6 kilo verdim ama bilmiyorum artık alacak gibiyim 19 haftalığım ama hayırlısı bakalım besleniyor mu diye korkuyorum sadece
BarBeyzazer 59la hamile kaldım 34+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim 13 kilo almışım 36-37 gibi Doğumum olur diy tahmin ediyorum 😊
YsmnNuh Bende 74 kilo ile hamile kaldım ama üç ay içinde 6 kilo vermiştim. Şu an 25+0 günlük oldum 72 kiloyum
Kbrsoy 48le hamile kaldım 29 haftalığım 4 kilo aldım bebeğimin kilosu da 1 hafta önde gidiyormuş. Ben de kilo almıyorum bebeğim de almıyordur diye üzülüyordum her seferinde
Tubagrnc Yaa sizinkide kilo mu 😅 91 le hamile kaldım şu an 21. Hafta 93 üm boyum 1.72 de biraz kamufle ediyorum işte 🤦🏻♀️
Bskrt Tubagrnc bende 91le hamile kaldm boyum 173😁😁 19. Hafta 9 olmuşum 😭 ama yürüyüşe başladım ve dikkat ediyorm 26ya kadar 95te kalmak istiyorm
Ozgenur48 20+0 haftalık bebeğim.. hamilelikten önce diyet yapiyordum, diyet dediğim baya dikkat ediyordum, ekmek hamur işi tatlı vs çıkardım hayatımdan ama hamileliği duyunca bıraktım 10 kilo vermiştim 74 ten 64 e düştüm işte.. hamileliği öğrenince sigarayı da bıraktım onun da etkisi var diye düşünüyorum.. kilo almaya müsaitim zaten .. 😂64 ile hamile kaldım 71 kiloyum 😁
SevgiIbrahim 30 haftalik olduk bizde oglusla. 64le kaldim suan 69 larda.. tabi 64 kilodan basta 60a kadar dustum..