MerveeD Ozlem0133 maalesef bende öyleyim 3 gundur ve belimde de bır agrı var en cok yururken kasıklarım cok agrıyor 34+5 im
Extreme34 Ozlem0133 Bende de durum aynı merak etmeyin tekme atıyor vajina ve popoma canımı yakıyor.Karnim surekli toplanıyor bir yerde sivriliyor üçgen oluyor resmen ve iç organlarım ağrıyor 35+1 olduk biz de.Sanirim vücut doğuma hazırlıyor kendini,bel kasık,bacak ağrısı da cabası…
Zeynppppp Ozlem0133 ben 35 haftada doğurdum bacağım sızlıyor diye doktora gittim 4 cn açılmam olmuş ertesi güne hop doğdu 🤦🏻♀️
MerveeD Ozlem0133 daha belli degıl çatı muayenesinden sonra belli olur artık. Ama ben epidüralli normal doğum istıyorum
annesi19 O dogum sancısı mı acaba?? 29 olcaz , 1.2 saattir , aralıklarla asagıya vuruyor , altıma kaçırcak gibi oluyorum bide sancı giriyo oraya
Ozlem0133 annesi19 ikinci gebeliğim ama ilkin de hiç sancı çekmedim bilmiyorum nasıl olduğunu bunda ara sıra oluyor korkuyorum bişe olur diye
Etgrlgz Zeynppppp 35+2 yim galiba iftardan beri sancım çekiyorum 1 saatin rahatlıkla 30dakikası ağrılı. Resmen adet olacakmışım gibi bir ağrı. Midem bulanıyor belim den başlayan ağrı kasığıma hatta sağ bacağıma doğru vuruyor
Zeynppppp Etgrlgz hemen gidin hastaneye evde durmayın ben öylesine gidip söyleyim dedim duramadım bacak ağrımdan wc ye giderdim sürekli doğum başlamış benim