Kızlar selam, bende aynı şekilde bir sabah sol böbrek ve bel ağrısıyla uyandım. O gün acile kaldırıldım erken doğum yapıyorum sandım öyle bir ağrıydı çünkü. Doktorum taş düşürdüğümü söyledi. O gün serum falan takıldı ağrı kesici yapıldı çünkü cidden dayanılmaz bir hal almıştı ağrı. Serumdan sonra geçti ama ertesi gün tekrar başladı. Bu sefer ürolojiye gittim. Yapılacak bir şey olmadığını 1 hafta kadar bekleyelim ve taşı düşürmenizi umalım ama baktık ki dayanamıyorsunuz son çare idrar kanalına stent takabiliriz dediler. Eve döndüm ağrılarım devam ediyordu int. Den nasıl taş düşer diye araştırma yaptım artık son çare kocakarı ilaçları arıyorum falan ben bol bol su içtim 2,5 3 lt ye yakın. Arada limonlu su da içtim. Ama alkolsüz malt içeceği içtim asıl onun taşı düşürdüğünü duymuştum. Ve bir sonraki gün sabah taş düşürdüm. Yani direk malt içeceğinden mi bilmiyorum tabiki ama bir deneyin tabiki doktorunuza danışarak. Bir de gilaburu diye bir meyve varmış o da ciddi taş düşürüyormuş. Düşmese onu da alıp deneyecektim ama allahtan düştü. Ağrının nasıl dayanılmaz olduğunu çok iyi biliyorum inşl. Böyle bir şey yaşayanlar çabucak kurtulur 🙏🙏