Ceyfer
[bilinmeyen] ben watsonstan organik boya almistim ama kesinlikle onermem zaten tek bi marka var orda dipleri farkli oldu uclari kapanmadi 3 renk oldu saclarim bekliyorum simdi daha sonra kuaforde organik boyaticam yada farkli bi marka alicam
queenz
[bilinmeyen] Canım nekadar organik olursa olsun sac boyamak zararlı hiç tavisye edilmior. Organik boyayala boyiya bilirsin ama bnce yapma. Bende saclarımı hamile olmadan sarıya boyattım ve dip boyam geldi 8 aydır boyatmadım bebişim icin öle o sacla gezip duruyorum. Kendimi iyi hissedicem die bebegimin sagşıgını riske atamam. Belki birşey olmaz ama garantisi yok RİSK almaya degmez. Ama senin bilecegin iş tabi karar senin.
queenz
[bilinmeyen] Vala canım bende aynı durumdaydım aynaya bile bakasım gelmiordu 8 aydır sacımı boyadım die pişmanlık cekiorum ama sonuna geldim Şükür, göz acıp kapatıncaya kadar gecior bnce sende sabret ve risk alma
Annelerinannesi
[bilinmeyen] canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce boyatmıştım şimdi 29. Haftadayız ve hiç boyatmadım. Riske atamıyorum. Allah korusun Bebeğime birşey olsa ondan bilirim. Ben Doğumdan bir kaç gün önce boyatacam. Bebek benden alacağı herşeyi almış olacak.