bebekrehberi Merhabalar, bu iki hastane için fiyat araştırması yapıyorum. Jimeri aradım ama fiyat bilgisi vermediler. Yüzyüze de görüşsem fiyat vermiyorlarmış:( Son zamanlarda doğum yapanlar yazabilir mi lütfen 🙏🏼
yesilkedi bebekrehberi 6 sene önce pembe mavide doğum yaptım çok ilgililerdi hastahaneyi beğendim ama doğum katı çok karışık sanki devlet hastahanesiymişim gibi hissettiriyordu o zamanlar suit oda tutmuştum 3 bindi şimdi daha fazladır muhtemelen
Tomrishatun bebekrehberi canim ben tup bebek denemiştim pembe maviye ablamda orda 2 dogum yaptı feride hanim bende nevin ozsarac hanima gitmistimyılbaşından önce 10 bin civari idi dogum suan ne kadardır bilmiyorum.. Jimer ile anlasmalida profesör dr osman develiogluna gidiyorum
byzza16 bebekrehberi bende jimere gidiyorum 10 gün önce kontrole gittiğimde fiyat sordum. Kredi kartıyla ödeme yaparsan ve fatura istersen 10.000 TL nakit ödeme ve fatura kestirmezsen 9.500 TL. Tabi benim doktorum jimerin kendi doktoru o hastanede çalışıyor yani disaridan doktor gelirse farklı fiyat olur mu onu bilmiyorum. Bu yıl sonuna kadar da bu fiyatmis zam gelmeyecekmiş
bebekrehberi byzza16 bana da doktorum aynı fiyatı verdi. Sanırım dışarıdan olması fark etmiyor. Kartla ödersek üzerine kdv de koyacağız dedi. Teşekkür ediyorum. Ben doktorum dışarıdan diye mi o kadar ücret vereceğiz bilememiştim. Hangi doktora gidiyorsunuz siz? Ben üniversitede Bilge çetinkayaya görünmüştüm iyi bir doktordu. Ama sonradan tanıştığım için artık doktorumu değiştirmedim