Muhammedamine Hapyymom bebeğin kalp atımı varsa kayıt açıyorlar herhangi bir test istemiyorlar sizin kendi doktorunuzun istediği rutin test lerin sonucunu da yanınıza alın yeterli . Kaç haftalıksınız
Muhammedamine Hapyymom siz gebeliğinizin başında test yaptırmadınız mı doktorunuz istemiş olmalı onu götürün yeterli . Sadece kilnuza tansiyonunuza bakar 20. Haftada tetenoz iğnesi yapıyorlar bebeğin kalp atışını dinliyorlar .
Hapyymom Muhammedamine ben başka bi şehirden başka bi şehire evlendiğim için bulunduğum yerdeki sağlık ocağında kaydım yok onun için
Muhammedamine Hapyymom ben merkez sağlık ocagına gidip hamileyim diyince mahallemdeki sağlık ocagına kaydımı vermişlerdi . Ama şimdi başka türlü işliyor heralde onu bilmiyorum 4 sene öncesiydi benim dediğim
Kardii Benden kan almadılar gebelik kaydı yaperken sadece kan grubumuzu istediler eşimle tetenoz aşısı için gün verdiler
Pamuk37 Oturdunuz ilçe'ye ikametiniz aldırmayın gerekiyor.En yakın sağlık ocağı kayıt yaptırmanız gerekiyor.E-devlet üzerinden veya e-nabız uygulamasından da sağlık ocağı secimi yapıyor.Doktorunu seçebilirsin.Tahiller için günlerini kaçırmamak için onlar bilgilendiriyorlar. ayrıca sağlık Bakanlığı bilgi veriyorlar canım.
Esen Ben hiç bildirmedim hamile olduğunu öğrendim 2 gün sonra kanamam oldu acile gittim gece sabahında ebe aradı hamile olarak sisteme girmişsin kayda gel diye. Sizinkinin de gözükmesi lazım sistemde aslında