2prensin_tekprensesiyim Bugün 00.00 itibariyle 28 HaftaLık olacağız oğluşumla Allah nasip kısmet ederse ama bu hafta hesaplarını halâ anlamış değilim 28haftaik kaç aylık oluyor acaba??
cgnduru 2prensin_tekprensesiyim 27/30 7. Ay canım ❤ hani 1 ayı tamamlayinca öyle 7 aylık ve diyoruz ya ondan 6 ay 2 hafta diyorlar… 6 ay bitmiş 7. Ayın 2. Haftasindasin hesap doğru yani 😀
Sinemfidan 2prensin_tekprensesiyim 7 aylik oluyor 32.haftaya kadar 34e kadar 8 aylik 38 de 9 aylik 40 dada 9ay10 gün luk
2prensin_tekprensesiyim edis22 İnternette de bu şekil diyor kafam karıştı bu hafta hesaplarından 28. hafta gebelik sürecinin yaklaşık olarak 7 ayını tamamladığınız anlamına gelir.
Nur123aa edis22 doktorlar o aradaki haftalara dolmuş olan aya göre hesaplıyor canım bende 29 haftayim mesela bana 6 buçuk diyor 30 bittikten sonra 7 oluyor demişti
2prensin_tekprensesiyim cgnduru Yani smdi 7.ayimdayim 7ay 2 haftalığım 2 hafta sonra 8aylikmi oluyorum
cgnduru 2prensin_tekprensesiyim 2 hafta sonra 7. Ayın bitecek 8. Aya yeni girmiş olacaksin ama Ay genelde hamileyken tamamlaninca soyleniyor 😀 bende şuan 5. Ayın içindeyim 4 Ay 1 hafta diye geçiyor.. o zaman sende 7 Ay 1 hafta diyeceksin 8. Ayın ilk haftasında oldugunda❤
2prensin_tekprensesiyim cgnduru Aklım çok karışıyor bu hafta hesaplamalarında teşekkür ederim yani şuan 7.ayimdayim 2 hafta sonra 8aylik olacağım
Senemturan 2prensin_tekprensesiyim ben suan 28 haftalgm 27 den 31 e kadar 7 ay diye hesaplaniyor doktorm oyle soyledi ki happy momdaki ana sayfadada 27 haftaya girdgnde 3 trimester yaziyor fark ettiysen. Internette filan cok bilgi karmasasi var hepsi farkli soyluyor ben doktorumu baz aliyorum bu konuda.
cgnduru 2prensin_tekprensesiyim evet 7. Ayın içinde 2. Haftasindasin.. 1 haftada 7 gün var ama her ay 28 gün değil o yüzden hesaplama karisabiliyor aylar 4 4 ilerlemiyor o yüzden kafa karistirici 😀 bende ilk başta kafamda kurmustum nasıl olabilir 32 33 haftada doğması lazım diyodum 😀
ilkkalpatisi 28 hafta 6 ay 16 gün oluyor, 6.ay bitmiş 7.aydan 16 gün alınmış demek. 29.hafta : 6 ay 23 gün 30.hafta : 7 ay 31.hafta : 7 ay 7 gün diye gidiyor öyle 🌸