Ozlemyeni Canan7840 su an 27 haftalik oldum.anlayamiyorum su mu akinti mi.bazen beyaz kremsi bi akinti gibi bazen normal su gibi geliyo .siz nasil farkettiniz su oldugunu
Canan7840 Ozlemyeni renksiz su gibi kokusuz olan amniyon sıvı oluyor kokulu olan akıntı ama koyu akışkan ya da peynirimsi akıntı mantar ya da idrar yolları enfeksiyonu da olabilir bol sıvı tüketmek gerekiyor bi de havuç suyu
Ozlemyeni Canan7840 surekli mi akiyodu ic camasiriniza? Benim bazen hic olmuyo.yatarken hic olmuyo.sadece ayaktayken bazen bir iki damla bazen tum ic camasiri islaniyo
Ozlemyeni Canan7840 doktor bana öksurup hapsurmayla alakasi yok bu isin dedi.sen istemeden akar dedi.ben yatarken yok.yatarkende gelmesi gerek dedi.persembe gunu tekrar bakacak eger azalma varsa alttan amnisure testi varmis ondan yapmamiz gerek dedi
Canan7840 Ozlemyeni yani dediğim gibi benim kendimi yorduğumda geliyordu ıkındığımda geliyordu kendi kendine de avuç içi kadar geldiği oluyordu her durum farklı ama inşallah vaktinde olur doğum sen iyi düşün piskoloji de cok önemli