SutlacimiYedimmiBen Fdkrtrk ben ilk oglumu 35.haftada dogurmustum 2.850 gr doğmuştu kuveze girmemisti şükür
Nzlemo1223 nurunhayali ne kadar küvezde kaldı acaba benimde erken doğum riskim var 31+4 üm açılmam var
Biyo_logg Smilend maşallah sanırım kilodan dolayı erken doğum yaptınız 🤗 ben 39. Haftada 3 kilo dedi doktorm
Smilend Fdkrtrk normalde iri bebek olduğunu biliyorduk suyum da biraz fazlaydı . Dr um 20 gün falan sonraya sezaryen planlıyordu 4 kiloyu geçer diye ama bizim ki erken gelmek istedi . Çok şükür sıkıntı yaşamadım
Smilend Fdkrtrk hayır tamamen genetik sanırım esim de 4,5 kilo doğmuş . En başından beri gelişimi hep öndeydi. Hatta sezaryen olacağım diye üzülüyordum meyveyi falan bıraktım yine çok kilo aldı
mutluaile11 33+3 1830kg doğdu 1 ay küvezde kaldı şimdi 10aylik tombis çok akilli bir bebek tekrar hamile kaldım simdide 36.haftamdayim erken dogum riskim yok ins dogurunca ikisini birden emzircem . Ilk bebisim 1 ay hastanede kaldigi için memeye alistiramamistim
Gulsahakan 30+5 te doğdular kızım 1600 gr oğlum 1500 gr ikisi de 31 gün küvözde kaldı şimdi 2 aylıklar ve çok şükür herşeyleri normal
Eymenebrar 33 hafta esi ayrilma sebebiyle acil oldum 2 kilotdu 43 santim kyvezde kalmadi direnli dye cnm
Emine003 Eymenebrar canım 33 haftalık doğdu ve küvezde kalmadi ben doğru okudum dimi çok sevindim bende 32+3 üm erken doğum riskim var canım ya nasıl mutlu oldum 🌺🤗