Dmrcsnm Kızlar aşılama yaptırdım bugün test yaptım pozitif gördüm henüz adetime 2 gün var , kan testi vermek için yarın erken olur mu ?
tuananinannesi22 Dmrcsnm ben tam adet günü vermiştim canım 7.45 çıkmıştı çok düşüktü değerim yok kimyasal olabilir yok dış gebelik olabilir herkes birşey söylüyordu istersen bekle bir iki gün ama kişiden kişiyede değişebilir tabi bilemedim😊
Gozi Dmrcsnm Benim adet günümde 513 çıkmıştı ama kişiden kişiye göre değişir bu herkesin farklı oluyor gördüğüm kadarıyla
Zuzununannesi01 Dmrcsnm bide aşılamadan sonra nelere dikkat ettin banada bilgi verir misin bende şu an ilaç iğne kullanıyorum da bu arada hayırlı olsun inşallah bebişide görürsünüz
Dmrcsnm Zuzununannesi01 aslında özel hiç birşey yapmadım hatta üstüne bilmeden 2000 km lik yol yaptım yürüyüş diyet yaptım hatta oruç bile tuttum Allah kabul etsin ama yorulmamaya çalıştım o kadar
Edabykl Dmrcsnm ben adetten 2 gun önce öğrendim 20 cikmisti degerim oldukca düşüktü suan 15+2 yiz çok şükür inşallah sizede nasip olsun 🌸