Tunurr Suzan955 ne yapalım bizim için hayırlısı böyleymiş üzücü bir durum çocukluğumdan beri hayalimdi bir kız evlat hiç arkadaşım yoktu hep kız arkadaşım olsun isterdim zamanla kız çocuğum olsun ben ona arkadaş olayım diye istemiştim ama Rabbim böyle uygun gördü. ben 3.ye düşünmem sanırım o yüzden Allah isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah ❤️
1299 Suzan955 aynı ben vlla😂bu seferde tutmazsa 4. De belkı tutar dye yaparsın sen kesın dıyor herkes😀😀o derece cok ıstemıstım bnımde 3. Ogluş yolda galıba
Alparslannannesi 3273 canım peki benim kromozon bozukluğu var ve kan pihtilasmasi var bende benim için kız erkek farketmez sagliklinolsun yeter benim isimede yarar mı o sayfa
3273 Alparslannannesi sağlık sıkıntısı olanlarla ayri şekilde ilerliyor diye biliyorum canım, mesela uzun süre gebe kalamayanlara hızlandırılmış şekilde diyet veriyor.
1299 Seymasezer bende 2 erkek anasıyım canın😃galıba 3. De yolda😂😂bu hamılelıgım cok cok farklı aşırı bulantı uyku sureklı tuzlu eksı yemek ıstedım tatlıdan tamamen tıksındım gormeye dahı tahammülum yoktu herkes aaa hamılelıgın farklıysa kesın kız flan dedıler tabı ıyıce ümıtledım dun doktorum 20 dk boyunca baktı hafıf bı ckıntı var hakkımı erkekten yana kullanıyorum dedı 4. Ay bıttı bugun sbh baska dr gtcem😂😂
Tunurr Merhaba ben Melekte tahmin yaptırmıştım 6. Haftada kız demişti 12+5 de tekrar kız dedi doktorum 14+0 erkeğe benziyor dedi 14+6 da başka doktor da erkek dedi bugün 17+4 deyim kesinleşti kızım oluyor melek bilmiş yani Allah’ıma çok şükür ❤️
Suzan955 Tunurr Banada melek 6 haftalikken erkek Dedi sonra 12 haftada kiz Dedi 18 de tekrar kiz Dedi 22 de ogrendim erkek bu defa U dönüşü yaptı melek hanım keşke ilk dediğimi söyleseydim dedim zaten ya erkek olacak ya kız 3 seçenek yok bilemedi yani önce erkek dedi sonra kız
Tunurr Suzan955 beni hiç değiştirmemişti doktorlar ısrarla erkek gibi derken bile hayır kız demişti bazen yanıltabiliyor herhalde bu sabaha kadar bende kesin erkek melek bilemedi diyordum çok şaşırdım açıkçası
Melekprenses Suzan955 doktora için mi yoksa melek için mi sordun ben doktorda o haftada öğrendim melek zaten en başından beri.kız diyor ilk keseden itibaren
Princessmom Suzan955 internette herşey yazyor zaten beslenmeden tutun takvüm yöntemlerine kadar tabi bide işn dini boyutu var dualar falan. Yani o planlama yapanlarnda internetten arastırarak bilgi topladgnı düşünyrum kendm arastrıp denedm erkek bebek istiyorduk hamleym bebegm erkek
Suzan955 Tunurr vallah bende cok inanmıştım melek hanıma 78% kız demişti bana ısrarla ama bebek erkekmiş
Princessmom Zeynosunannesii protein ağırlıklı beslenme yumurtlama günü ilişki. İlşkiden 1 hafta 10 gün kadar önce hiç ilşki olmaması birliktelik de derin ilişki falan ve erkek bebek için olan dualarda var onlarıda denemiştm