Sadriye35 Kızlar gebelikte kabızlığa ne iyi gelir neler tüketyosunuz kabız olduğunuzda ıkınmam riskli ve çok korkyorum
Melismelo Kuru kayısı, kuru erik, hergün yoğurt ye, bol su ic ben limonlu su iciyorum sanki fayda ediyor, ciğ sebze lifli gıdalar ye
Sadriye35 Sevdapl günde 4 litre su içyorum aldığım ilaçlardan dolayı kabız olduğumu düşünyorum şimdiye kadar sorun yoktu yeni bir ilaca başlamak zorunda kaldım o da kabız yaptı maalesef
Poyras Sevdapl alakası yok ben litre litre su içiyorum günlük 20 kez tuvalete çıkıyorum yinede kabızım 4 aydır
Arzu7439 Sadriye35 size katılıyorum. Demir ilacı yüzünden kabız oluyorum bende. O yüzden düzenli içemiyorum ilacı. 😔
-Mediss Ben 10. Haftadan itibaren haftada iki gün pilates 3 gün yürüyüş yapıyorum. ilk 12 hafta kabızlık problemi yaşadım probiyotik yoğurt ve kefir tüketmeye başladığımdan beri kabızlığım bitti diyebilirim yürüyüşün ve hareketin artmasına da bağlıyorum bitişini
Melismelo -Mediss aynen kesinlikle hareket cok önemli ben hep ytıyordum sonra işim olduğu icin dişarı cıktığım günler rahatlıyordum cok faydası oluyor yürüyüşün
Melismelo -Mediss pilatesi özel hocaylamı yapıyorsunuz ? Youtubeden bakıp yanlış hareketler yapmaktan korkuyorum