moom222 T4 0.78 çıkmış referans aralığı 0.79 ile 1.59 Tsh 2.14 çıkmış onda sorun yok ama T4 de düşüş var sorun olur mu acaba 1 puan diyim düşüş
Bebek-C Benimki de son ölçümde bu civardaydı. Tsh düşmüş iyi ama t4 seviyesi daha yüksek olmalı o yüzden ilaca devam edelim dedi doktor. Size de aynısını söyleyeceklerdir muhtemelen.
moom222 Bebek-C ben zaten levotiron ,75 mg kullanıyorum cnm 6 senedir tsh da sorun yok T4 de hep 80 79 90 GB çıkardı şimdi 79 un altına fusmus bir sayı 78 bişey olur mu acaba diye merk ettim
Bebek-C moom222 tamam ben de levotiron 25 mg ile başladım sonra 75e çıkardı. Tsh’ım normal değere düştü ama t4 değerim 0,76 çıktı. Doktor t4’ü yükseltmek için ilacı 100mg’a çıkardı. O şekilde devam ediyorum.
moom222 Bebek-C he tmm cnm şimdi anladım sağlık ocağında kanlar beklediği içinde acaba düşük çıkmış mide r diyorum orda hep genelde farklı çıkıyor özelde verdiğimde kan daha farklı referans aralığında çıkıyor
Bebek-C moom222 evet o yüzden troid ölçümlerimi sağlık ocağında yaptırmıyorum. Ya devlet hastanesinde ya da özelde yaptırıyorum.