Nurcanxx Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonda servikal uzunluk 26.2 m çıktı doktor 25 den uzun olduğu için şuan bi sıkıntı yok dedi ama aklıma takıldı sizce bir sorun olur mu
Sena646 Nurcanxx bende 25 haftada öğrendim 3cm ölçtü ilaç iğne tedavisine başladı doktorum yatak istirahati verdi 27 haftadayız şuan 😊
Selencnbz Nurcanxx canım ben 25 de yaptırdım ultrasonra 29mm çoktı sabah akşam progestan fitil kullanıyorum
Nurcanxx Berenibeklerken hayır doktor 25in üstünde olduğu için bişey vermedi ama kendi doktoruma daha gitmedim kendi doktorum verebilir belki
Berenibeklerken Nurcanxx ihmal edilecek bişey değil canım bu benim 30 mm ve progestan kullanıyorum günde 3 defa
Sena646 kayaa0 normalde serklaj en geç 20 de yapılıyor 26 hafta çok riskli kesenin patlama ihtimali çok yüksek diye biliyorum benim 3 cm olduğu için ameliyat önermedi doktorum 😊
Sena646 Berenibeklerken benimde 3 cm bende progestan ve proluton iğne kullanıyorum hafta 1 kere yatak istarahi verdi doktorum 😕
Nurcanxx Berenibeklerken Evet kendi doktoruma gidince söyleyeceğim bakalım ne diyecek inşAllah bir sorun olmaz ilk gebeliğin ve korkuyorum
Berenibeklerken Sena646 beni Sena646 benim de öyle hep yatıyorum sağlıkla zamanında doğarlar inşallah
Berenibeklerken Nurcanxx doktor fitilini falan verir sen de düzenli kullanırsan bişey olmaz inşallah canım ben başından beri kullanıyorum baya etkili ilaçlar