1Merveylmaz Aysnr11 hamileymişim şuan eşim herşey den habersiz çekirdek yiyor nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum 🥺
Tupbebekile 1Merveylmaz masallahh canim bence bekle soyleme 2 gun sonrada kan ver artiyorsa allahin izniyle oyle haber verirsin yada 10 gun sonra ultrasyonda belli olur ultrasyon resmini gosterip supriz yaparsin 😉
Tupbebekile 1Merveylmaz korkma canim tarlusal bebege zarar veren bir ilac degil gebelik varsa adet olmazsin sadece ben her ay kullandim 9 senedirde kullaniyorum kesinlikle bebege bir zarar vermez korkma canim . Insallah kandada pozitif haberini alirsin
Burcumut 1Merveylmaz benimde böyleydi dün yaptım aynı çıktı kaset testte. Bugün kan verdim 23.41 çıktı. Bende tarlusal kullandım geçen pazartesi bitirdim. Doktor a sordum tarlusal düşük yaptırmaz dedi. Kan ver canm kesin sonuç için
1Merveylmaz Dün acilde 35.14 çıkmıştı beta bügün kadın duğuma gittim tekrar kan vermemi istedi beta hcg 25 çıktı cuma günü tekrar vermemi istedi 😞 inşAallah daha fazla düşmeyip yükselir 🤲
benimmdunyamm 1Merveylmaz canım kimyasal geçiriyor olabilirsin ondan betan düşüyor sanırım cuma tekrar ver bakalım inşallah düşmez eğer kimyasalsa zaten adet görürsün