1Merveylmaz Gecikmenin 13. Gününde yim 6. gününde doktora gittim test yaptı gebelik yok dedi tarlusal yazdı kullandım halen adet olmadım test yaptım biraz önce silik çizgi var gibi fotoğraf yüklenmesini bilmiyorum yardım edin yükleyim
Pirayeee 1Merveylmaz bende nasıl yüklenir bilmiyorum. Doktoruna yaz hemen. Gec dollenmedir belki yine kan testi yaptır
Kvser 1Merveylmaz ayyy hemen hasateneye gidin kan verin canım . Düşük önleyici iğne vs verirler belki bilmiyorum. Resim nasıl konuluyor onu bende bilmiyorum
sayre 1Merveylmaz Google a IMG yükle yaz oraya resmi yükleyip bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın
minik22 1Merveylmaz silik çizgi gördüm nolur nolmaz ☹️ bana o ilacı vermek için eczacı kan testi getir demişti doktor nasıl anlamamış anlamadım ben
Kbra52 1Merveylmaz aşağı yukarı 7 haftaya kadar anne ilaç kullansa da bebeğe geçmiyor bencede hamilesiniz doktora gidin
yesilliboncuk 1Merveylmaz hemen doktorunuza ulaşmaya çalışın bence, ne kadar kullandınız ilacı? Allaha emanet kendinizi sıkmayın
caganin_annesi minik22 doktor anlamamış değildir, geç döllenme olmuş kanda negatif çıkmış olabilir. Benimde öyleydi ama ben kullanmadım ilaç.
Mube_iz Ya doktorlar bir haftalık gecikmeye nasıl adet söktürücü verebiliyor benim aklım mantığım almıyo gerçekten geç döllenme diye bişey var. Hiç bişey olmaz inşallah canım doktora git endişelenme
1Merveylmaz Mube_iz ultrason ile baksın diye ağrılarımın olduğunu falanda söyledim ama bakmadı negatif sonuç ağrılarda adet olacaksın onun habercisi dedi