denizasigi Tuana_ Pinterest uygulamasini indirip oradan bir çok çeşit bulabilirsiniz harika öneriler var. bir de nefis yemek tarifleri uygulaması :))
kahvesever__ Tuana_ patates kızartması yumurta haşlaması pizza sucuklu yumurta eşim bunlar çok seviyor o yüzden bunları yapıyorum sadece
Tuana_ prenses_annesii2603 kız bi gün melemen tost börek poğaça bunlarla geçirdim bu güne kadar ama artık aklıma bişi gelmiyor
kahvesever__ Tuana_ valla ben tutmuyorum zaten eşimde susatmıyor diyor bilmiyorum 🤷🏻♀️ onun isteği üzerine yapıyorum
Deletedmom_110 Tuana_ ben tutmuyorum eşim için hazırlıyorum kahvaltılık koyuyorum yanına sucuklu yumurta, kavurmalı yumurta, menemen, sigara böreği, tost, yumurta haşlaması, pankek, krep, kaşık dökmesi gibi kahvaltılık şeyler hazırlıyorum
Tuana_ Deletedmom_110 ah ah yapıyoruz yapıyoruz da tıkanıyor um artık dün börek yaptım ondan önce menemen yaptım şimdi bugüne kaldım
Deletedmom_110 Tuana_ nefis yemek tarifleri kahvaltılık ve sahurluk tarifler var ordan da bakabilirsin ben ordan yapıyorum🌸