Yelizmurat aynıyız biliyor musun İnan kocamın kokusu o kadar itici geliyor ki allah razı olsun anlayış gösteriyor yani. Vallahi sabahları normalde yataktan kalkmadan kraker atıştırın diyorlar fakat ben aç karnına hap içtiğim için önce gidiyorum midem zaten boş olduğu için çıkarmak zor olmuyor. Hafiften rahatlama oluyor sonrasında uyuyorum tekrar uyandığımda 2 saat sonra falan kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta içine bir miktar süzme peynir bir miktar zeytin ezmesi ve içine de önceden bayatlamış olan ekmeği rondodon çektiğim ekmekten de koyuyorum bir nevi püre gibi oluyor iyice karıştırıyorum onun tadı iyi kötü yine güzel geliyor sütle birlikte onu yiyorum sonra kraker atıştırıyorum ekşi elma yiyorum öğün arasında ve yoğurt. Akşama da makarna bana bir tek itici gelmeyen yemek o makarna yiyorum yoğurtlu yani yoksa aç kalcam. Günde 2 kereyi geçememeli bu önemli nane limon içiyorum nane azıcık koyuyorum 1 çay kaşığı kadar limon bol bol sıkıyorum o da güzel geliyor ferahlatıyor. Şimdi yeni keşfettim bende çok işe yaradı taze zencefilli çay yapıyorum bilmiyorum ama maşaallah saatlerdir çok iyiyim. Hemen nasıl yaptığımı anlatayım inşaallah faydası olur sizlere de. Öncelikle 2 fındık büyüklüğünde taze zencefili soyuyoruz bir bardaklık su kaynatıyoruz ocağın altını kapatıp zencefili içine atıp 10 dk demlendiriyoruz. Sonrasında da zencefilleri süzüp içine damak zevkinize göre limon sıkıp için günde 1den fazla olmasın o da yine. Bu tarz bitkisel çaylar kasları gevşettiğinden düşük riski olabilir diyorlar o yüzden dikkat etmek lazım yine de bu şekilde idare ediyorum ben. Afedersin benim midem bulandığında eğer ki boşsa midem ben kusmaktan yanayım ama doluysa daha çok tutuyorum kendimi çünkü dolu mideyle çok kötü oluyor kusmak. Bu şekilde ekşili ferahlatıcı şeylerle öğününü geçirebilirsin yapacak başka hiç bir şey yok ilaçlar var bitkisel ondan da aldım ama henüz denemedim çok çok kötü olursam diye aldım bakalım inşaallah olmam ama olursam onla ilgili de bilgi veririm. Zamanımın çoğu da yatmakla geçiyor bu arada çünkü kalkıp dolaşınca daha kötü oluyor midem o yüzden bol bol yat eşin artık bir süre kendi yemeğini kendi yapsın mutfağa giremiyor olabilirsin çünkü şahsen bende öyleyim herşeyin kokusu kötü geliyor. Ama geçiçi bir süreç inşaallah tek tesellim bu geçici olması ve tabiiki yavrularımız için katlanıyor olmak da ayrı güzel. İnan’ın bizim yerimizde olmak için senelerce uğraşan insanlar var o yüzdem buna da çok şükür napalım 😊😊