77Bebek35 kızlar ayda bır hafta arayla ıkı defa yumurtlamak mümkünmü altta resım atıyorum bakarmısınız
Sgnn 77Bebek35 2 kerede yumurtlayabilirsin hamilede olabilirsin canım ben adete 4 gün kala ovulasyon testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Hcg daha 60dı. 2 kere yumurtladıysanız bir öncekinin tutacağı yada bunun tutacağının garantisi yok değerlendirmenizde fayda var
Limonzeytin Mümkün. Hiç amh baktırdınızmı? Ymrta rezerviniz yüksektir ondan olabilir. Benimde yüksek bazı aylarda 3kez ymrtlama gördüğmü bilirim bu 2ymrtlama gününü denk getirip değerlendirdysenz 2iz bebek olma ihtimaliniz bile olabilir…
77Bebek35 Limonzeytin ben gecenkımı degerlendırdım 5 6 sını yanı dun gecede yaptık yumurtlama gectı btti dıye sabah bı bakıyım dedm devam edıyodum ovulasyonlara cıft cıktı
Limonzeytin 77Bebek35 Devam edin değerlendirmeye 4.5gün daha. Nasp bu işler😊👍 çatlama olayı 12,24,36,48 saatleri arasnda olur zaten.
77Bebek35 Limonzeytin valla bakalm oncekı tuttuysa bıde bu tutarsa gozum korktu sımdı bıde oglum var 3 yasında evde maddi manevi zor olur ☺️
Limonzeytin 77Bebek35 Yok ymrta çatlaması ymrtanın tüplerden rahıme doğru yola çıkması oluyı o arada yolda spermlerle karşılaşnca döllenme oluyor sonrasıda sağlıklysa sperm ve yumurta rahıme tutunmak için yola düşüyo. Siz dedğm gibi 4.5gün daha devam edin gönlnzce olsn 😊🤲