starmom anneyimmm42 ben 22+2 deyim ayrıntılı ultrasona gittim bugün 18-23arası detaylı oluyormuş sonraki randevum da 1 ay sonra şeker yüklemesi için Bebek hareketlerini bol hissederek geçiyor bu günlerimde sizin günleriniz nasıl geçiyor ilk gebelik mi benim ilk
karakiz1 anneyimmm42 21+3 haftaligim haftaya detayli ultrasonum var ilk gebeligim hareketlerini hissetmesi cok guzel 🧚♀️🧚♂️🧚♂️
anneyimmm42 starmom evet canım İlk gebelik . Ben daha o kadar net hissetmiyorum ilk gebeliklerde 21 22 . Haftayı bulabilir dedi doktorum cuma günü kontrolümüz var bakalım heyecanla bekliyorum 🤲🏻💐
anneyimmm42 karakiz1 MaşaAllah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde cuma günü kontrolümüz var o zaman detaylı ultrason için randevu alıcaz 🌼🌸🤲🏻
starmom Cscn detaylıda zaten ultrasonda baktılar ultrasonografi bölümünde anlık söyledi her şeyi araştırma hastanesinde yaptırdım özelde yoktu özelde farklı mı bilmiyorum ama zaten kan falan almadıklarından anlık bakıp söylüyorlar
starmom anneyimmm42 o kadar güzel bir his ki 19 haftadan beri hissediyorum 20den sonra yoğunlaştı en kısa zamanda sizde hissedersiniz inşallah 😊
Busra156 Şeker yüklemesi yaptıran var mı detaylı ultrason çok güzel birşey ya herşeyını gösteriyor fotoğraflarını verıyo hatıra olarak renkli 😊
starmom Busra156 ben 1 ay sonra gidicem aç gel dedi özeldeki doktorum bide büyük ihtimalle yüklemeyiz dedi ama yükelemeden şeker var mı yok mu nasıl anlayacak bilmiyorum 🤷🏼♀️
Busra156 starmom bende ayın 22 sinde gidicem aç gel hiç birşey yeme sadece su içebilirsin dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ilk gebeligim