Ftmyldrm Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor . Ben çok korkuyom ve cekiniyorm çok kasarım kendimi utanan çekinen oldu mu acaba . ? Bide hastaneye yatrıldıgında sürekli açılmaya mı bakılıyor kimler bakıyor nasıl bakıyor korkuyrm normal Doğumdan ☹️
Gokcin Ftmyldrm canim benim 39da muayene etti .doğumdada sürekli bakti .dogumu daha çok tetikliyo doğumda bakmalari
Gokcin Ftmyldrm hiç korkma gerek yok biran önce kollarına almak için gayret ediyorsun emin ol bakmalari daha iyi bebek ve senin icin💜
Ftmyldrm A Gokcin acı vs başka bsy olmuyo mu yaptıklarında . Ben aşırı cekingenim ilk çocuğum 20 yaşındayım biraz tedirginim açıkcası
Gokcin Ftmyldrm oluyor ama kendini kasma ınan okadar acimiyor .sancı ile kıyaslarsan parmakla kontrol etme hiç dersin yaninda
Gokcin Ftmyldrm bende çok utangaç ama o an sadece yavrunun o daracık yerden biran önce çıksın diyorsun 💜 çünkü oda orda kasiliyor dusunsene🙏💜
Minimini04 37. Haftanın sonunda olmuştum çatı mua burda bahsedildiği gibi acılı hiç bişey değil kasılarak gitmiştim korkarak korkudan kaç kere hastanede wc ye gittiğimi bilmiyorum ama boşuna korkmuşum ondan sonra cesaret geldi bunda bişey yoksa normal doğum da da yoktur diye biran önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum hiç korkma hiç bişey yok
Demmo Ftmyldrm bugün yapıldı bana 39+2 olduk daha önce bakilmamisti öyle anlatıldığı gibi acı verici bisey değil 10 sn falan anca sürüyor ilişki sırasında duyulan acıdan bile daha az bence. Korkmayın kendinizi serbest bırakın sadece nefes alın 🤗