Esra_3 Kızlar 36.haftadayım kordonumuz dolanmış 2 kez bebek boğulursa diye korkuyorm bişey olur mu bide normal doğuma engel mi doğum esnasında bebek boğulur mı nolur korkuyorm
kahvesever__ Esra_3 doktorunuz bunla ilgili birşey demedi mi tehlikeli olsaydı doğuma alırlardı sizi burda bir kaç kişin bebeğin de dolanmıştı boynuna
dilaaaraozturk Esra_3 canım korkma bebek hareketli olunca zaten kendi kendine dokuyor onu daha doğuma var düzelir o düzelmezsede doktorun ona göre bi tedbir alır bidaki kontrolünde detaylı söyler
Esra_3 kahvesever__ kahvesever__ normal doğurtalım zamanı gelince diyor o ama bana bıraktı evham edersen zamanı gelince sezeryan yaparız dedi ama normal tavsiye ediyorm diyor
Berilko Benimki de 1 tur dolanmış38+4 üm.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi doktorum.normal istiyordum ama riske atmamak için cumaya kadar sezeryan olacağım sanırım.
Esra_3 Berilko doktorum normal doğurtalım diyor bişey olmaz hep dopurutuyoz diyor bilemedim bende gidişata bakıcm
kahvesever__ Esra_3 bol bol dua et canım panik yapma inşallah 🙏 birşey olmaz rabbim hayırlısını versin haftada bir kontrole git artık
Berilko Esra_3 bebeğin hareketlerine dikkat et dedi.2 günde bir kontrole gidiyorum.kan Akımı iyi olduğu sürece sıkıntı yok ona dikkat etmek lazım