cennetkokusu Cigdematasoy Ben acıkıyorum ama özellikle bebek yukarıma, mideme baskı yaptığı zamanlar oluyor. Daralttığından midem hemen doluyor. 🙄 Sonra yine açlık hissi 😉
YAkyol Cigdematasoy benimde enteresan bi sekilde istahim yok sicaklardan mi bilmiyorum sadece biseyler icmek istiyorum
hafsabetul Bende 36+6 Oldum ve bu hafta aynı azda yesem çok da yesem kısa sürede acikiyorum sürekli biseyler yeme isteği 😋😳
Cigdematasoy hafsabetul bende öyleyim sürekli bişe yiyorum ağzım boş durmuyo tek değilsem sıkıntı yok 😂 kaç kilo bebeğiniz ? Normal mi sezeryan mı
hafsabetul Normal inşallah En son 33 de açılma vardı erken doğum riski vardı 1300 du kg cuma gün kontrol var inşallah heyecanla bekliyorum bakalım durumlar nasıl 😍 sizin nasıl normal mi olacak insallah
arenimo Benimde 36+5 🙈 O sorun bende de oluyor sürekli ağzıma bişey tıkmak zorunda hissediyorum veeee aşırı buz tüketiyorum aşırı derecede 😑🤦🏻♀️
hafsabetul arenimo buz yeme isteğinin demir eksikligiNden olabileceğini duymust um canım bi arasitirip demir içeren besinlerle takviye yapabilirsin tabi dr una da bi sor istersen
bebisimbenmmm arenimo canim alakasi yok ama aynıyız seninle bebegin kac kilo ve kac cm boyu var 😊 merakım dan soruyorum benim 1930 kilo ve 48 cm dedi de
arenimo hafsabetul evet canım onu bende duymuştum 🤭 ama salatalıkta çok fazla yiyorum ağzımda illa ki kırmam lazım bişeyleri buzu da o yüzden canım çekiyor 🙈🙈
Saniss01 Ya o aclık hissi tek bende yokms ne güzel 36 haftalık oldk bizde 😄 Gizli gizli buz yiyorum bende 🤣 cok zevkli güzel yaaa kart kurtt 😄😄
arenimo bebisimbenmmm kuzum ben diyabet hastasıyım o yüzden bebeğim fazla kilolu 🙈 2 hafta önce 3070 di.
bebisimbenmmm arenimo anladım canim peki erkenden mi alacaklar bebegi yoksa normal şekilde gelmesini mi bekleyeceksiniz
arenimo bebisimbenmmm önce sezeryan demişti doktorum sonra başka doktora gittik sonuna kadar normal doğumu denemek istiyorum dedi bakalım kuzum duruma göre
Melikek Bende şeker yok ama benimki de kilolu 36+4 haftamız 3550 gr. Yemek iştahım yok ama şeftali diye oluyorum. Bıraksalar her gün bi kilo yerim. Ama sekerim çıkar diye yemiyorum. Yine de her gün iki tane kesin yiyorum.