Kızlar kanamanız ne kadar oldu
Sezeryan sonrasi kanaması kısa olanlar
Deleted27272 15 gün oldu sonrasın da parca parca geldi 40 gün sonra da kesildi
Deleted27272 En fazla 1 hafta kanamam oldu, o da çok çok az hiç yok denecek kadar. Hasta bezi kullandım ama ped bile kullansam olurmuş. Toplasan bir su bardağı kadar olmamıştır heralde
Deleted27272
30 gün sürdü benim ki
Deleted27272 şuan 19 günüm ara ara geliyo sadece ama baya azaldı zaten az az adet kanaması gbiydi ped kullanabilirsniz
Deleted27272 13. Gündeyim dolu dolu hiç olmadi bi var bi yok
Gulsurmeli sezaryen dan kaç gün sonra geliyor? Kusura bakmayın 2 hafta sonra sezaryen olacağım merak ettim?
Zynp44
Ameliyattan hemen sonra başlıyor zaten kanama. Regl sormuyosunuz değil mi?
Gulsurmeli regl sordum kanama dediğiniz o değil mi ?
Zynp44
Post sahibi sezaryen sonrası kanamadan bahsetmişti. Normal regl 15 - 20 gün sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam
Deleted27272 1 hafta 10 gun falan az az oldu. Kesildi sonra bi ara damla damla geldi. 25 de tamamen bitti
Bebeklerselam54 Sürekli korkuttular niye kanaman olmuyor için temizlenmez diye göbeğin kalır diye, hiç de öyle bir şey olmadı göbek falan da kalmadı boşuna korkmuşum 🤦🏻♀️ Sizin nasıl oldu
Gulsurmeli sezaryen sonrası ne kanaması oluyor peki? Ben hiç duymamıştım kusura bakmayın çok soru sordum size ama tecrübem yok. Ben kanama deyince regl sandım 40 gün vs süren.
Deleted27272 40 gun surdu falat 15 gunden sonra duzenli degildi aniden geliyordu boyle bayagi yogun sekilde ilk gunler regl olur gibi dolu dolu geliyordu falat duzenliydi.hastaneye vs giderken mitalak ped takmamı oneririm.hastaneye kontrole gittigimde içimden birden boşaldı tayt tisort hep kan oldu ped tskmama ragmen hic belli olmuyo
Benim farklı bir sorum olacak ben 2 gün önce sezeryanla doğum yaptım göğüslerim çok fazla şişti ve sertleşti kitle gibi dokununca acıyor normal midir acaba?
Zeynepkdr değil sür birikmiş. Sıcak ve soğuk kompres yapabilirsin doktor öyle demişti sırayla yapacaksın ve sagacaksin demişti.
Zeynepkdr ben de çok bilmiyorum ama sıcak kompres ve izlediğim bir videodaki kadının anlattığı masaj beni rahatlatmıştı, videoyu bulamadım bulaam eklicem, bunları yaptıktan sonra süt sağabilirsin belki, çünkü anladığım kadarıyla göğüsler 2-3 saatte bir boşalmadıkça bu tıkanıklık durumu oluşuyor, tıkanıklığı sıcak uygulamalar ve masajla açtıktan sonra birikmiş olan sütü de boşaltıp göğsü rahatlatmak gerekiyor. Hala devam ediyorsa, bir doktora görün bence canım, çünkü ağrısı zor bir ağrı. Acil şifalar diliyorum.