Ayseakbulut Merhaba kızlar ilk gebeliğim ve şuan 12 haftalık doktorum 2 Li test yaptırabilirsin dedi özel de sigortalı fiyat 595 devlette nasıl oluyor , direk kadın doğum bölümüne mi randevu almak gerekiyor bilgisi olanlar ?
Esra_Anne Ayseakbulut aynen kadın doğum bölümüne randevu alıyorsunuz. Doktorunuz ultrasonla burun kemiği ense kalınlığı vs ölçümlerini yapıyor sonra kan tahlili veriyorsunuz. Ölçümler ve kan sonucunuza göre size bilgi veriyor.
findiklibadem Ayseakbulut acaba nerde bu fiyat şehir olarak? Bana 1030tl fiyat verildi ikili test için
Ayseakbulut Esra_Anne hastanede sorduğum da perinatoloji diye bölüme randevu alıp yapıyorlarmış özel hastanede sorduğumda.
Babyym Ayseakbulut bacım senin yerinde olsam Çam ve Sakura da muayene olurum ben pazartesi doktora muayene olup sonra perinatolojiden randevu bulup yaptırmayı düşünüyorum bense 12 haftaligim
Esra_Anne Ayseakbulut ben devlet hastanesinde yaptırmıştım kadın doğum doktorum bizzat kendi yaptı herhangi bi yere yönlendirmedi
Ayseakbulut Hameh evet çok pahalı devlette yaptırmak kolay mı sonuç ne kadar sürede çıkıyor acaba bilginiz var mı
Babyym Ayseakbulut devlette yaptiracaksan doktorunun yeşil alan açıp perinatoloji bölümünden randevu bulman gerekiyor
Meleknkkk Ayseakbulut bende daha yeni yaptırdım 2liyi özel hastanede yaptırdım 300 tlye. Çok fazla istemişler 300 bile fazla alttarafi bi kan alıyolar onun dışında da normal kontroldeki gibi ultrasonla bakıyolar. Emse kalınlığı 3mm çıktı yani doktor öyle ölçtü boşuna psikoloji bozmaktan başka bisey değilmiş. Şimdi kan sonucunu bekliyorum çok sıkıntılı bi durum. Doktor çok büyük bi problem değil dedi ama insan düşünüyo işte. Keşke yaptırmasaydm şimdi gecem gündüzüm belli değil. Yani sonuçta Allaha emanet onlar ne derse desin Allahın dediği olur. Bence yaptırma