Gamzelininannesi gozdeyagci kendisi babasiymis gibi muhalefet olmaya çalışıyor bakalım bı sonraki karşılaşmamız da ne diyecek gerçekten yoruldum artık istemediğim halde diretiyirlar
Gamzelininannesi Ays_cskn ne güzel valla eşin sana bırakmış senin kaynananlar filan bişey dese umrunda olmaz ama benimki açık kapı bırakıyor babası bana laf yaparken azını açıp bişey demedi
Gamzelininannesi T1996 kocamda şaşırdı ne yapacağını 😂 valla kimse kusura bakmasın taşıyan benim kaç gece gelipte pis pis yapacak
Gamzelininannesi Minnacksevdack hangimize gelmiyor ki 😂 bizi bı salın artık diyoruz ama yok hala ayni
aslhankrhan94 Gamzelininannesi Bu durum herkes de var sanırım, evlendikten sonra malesef eşler aşırı aileci oluyolar. 🥴 Ama yine de kayınvalide kayınbabanın herşeye karışmasını gerektirmez bu 🙄
Ays_cskn Gamzelininannesi o iyi olmamış iste bizimki babasiyla kavgali zaten konusmuyoruz kac zamandir onlarla
aslhankrhan94 Gamzelininannesi Hahahh ya ortası olması gerekiyo işte 🙈🤭 Neyse siz sakin kalın, düşünün ki bu problem herkes de olabiliyo 🤗 Canınızı şu süreçte çok sıkmayın 🌸
Berenibeklerken Gamzelininannesi kesinlikle haklısın canım iş eşinde bitiyo inşallah mantıklı bi insandır senin dediğin olur
yesilliboncuk Gamzelininannesi çok güzel bir isimdiyse kendi çocuklarına koysalardı, hiç sevmiyorum bu aile düzenine karışmaya çalışanları. kendini üzme, sıkma. anladığım kadarıyla eşin sana destekçi, çocuk sizin ne isterseniz odur.
Havvauslu Gamzelininannesi umursamam eşime de umursattırmam konuşur biran önce isme karar veririm ki öyle de yaptık gerçi bize çok karışan olmadı sadece fikir verme gibi bi durum oldu eşimle kararlıyız biz erkek okursa su kız olursa bu dedik konuyu kapadık 6. Haftamızda falan 17 deyiz suan son haftalarda vazgeçirmeye çalışırlar mı bilemem ama sanmıyorum
Demirssmomm Gamzelininannesi benim anam ana değil mi diyip geçip nasıl bi düşünce yapısı bu resmen eşinizi erkekliğinden vuruyor yazık
VeraAnnesi Gamzelininannesi Onlar kendi çocuklarına koymuş mu kaynana kayınpeder isimlerini peki? Burdan da yürürdüm ben şakayla karşılık. Öyle olsa bile saçma da onların anlayacağı dil en azından 😅
Busesnl Gamzelininannesi offf🤦♀️ Bu benim başımda da var yine senin eşin birşey demiyormuş benim eşim babamın ismide babamın ismi başka bişey demiyo bizim dediğimiz olacak 😂hiç kafana takma biz doğurp biz taşıyoruz 🤰😂