Deletedmom_29 Kızlar yarın adetimin 4. Günü yarına randevu bulabildim hormon tahlili 3. Günde yapıldığını biliyorum ama yarın yine şansımı deneyeceğim. Onun haricinde hangi tahlilleri istemem gerekli olur En son Ocak ayında muayene olmuştum. Mart ayını değerlendirdik 14 gün gecikme üzerine adet oldum Haziran’da eşim izne gelicek onun öncesinde tekrar muayene olayım diyorum yarın gideceğim https://resimyukle.io/r/DFU53XADFc Bu folik asit çok duydum yarın doktora soracağım aranızda kullanan oldumu Doktora şunuda sor şu tahlilinde yaptır diye önerilerinize açığım Bir sorunum yok şükür sadece izinler dahilinde gebelik planlamamız süreci uzatıyor Rutin kontrollerine hep giderim
Aytiii Deletedmom_29 bana regilin 5. günü gel demişti polin olup olmamasına bakmıştı, afedersiniz alttan bakılıyor..polin oldugu zamanda bebek olmuyormuş ve ancak adeit 5ci gnü görünüyor
Deletedmom_29 Aytiii Her ihtimale karşı hazırlıklı gidicem bende hastane yakın zaten tekrar çağırırsa giderim canım teşekkür ederim 🙏
Aytiii Deletedmom_29 siz her ihtimala karşı onuda sorun isterseniz polini..inşallah sonuçlar güzel olur canım. Benim gitmediyim doktor kalmamıştı..insan yırpranıyor
Deletedmom_29 Mouradi Ocak ayında istemiştim ama 1 yıl olmadan bu gibi şeylerle kafa yorma dedi doktorum yumurtalıkların gayet iyi yumurtlama ve çatlama da görüyordum ama yarın isteyeceğim
Mouradi Deletedmom_29 Anladım canım yumurtlama çatlama olsada bazı hormonlar düzensiz olunca oda gebeliğe engel oluyor sonuçta :( İnşaAllah temiz çıkar sonuçlar kısa zamanda hamilelik haberini paylaşırsın 🥰