Mavi20 Usui Hill8 Bence de olsun lütfen yoksa evin kapılarını yıkıp geniş kapı yaptırmamız gerekecek 😂😂😂
Mavi20 Beriliko Meryem34 Benim erkek 😂 Sanki arkada da 2 tane taşıttır gibiyim 🙄 sorana üçüz desem bence yadırgamazlar 🤕 Erkekte tatlı yenir,kalça büyümez top gibi karın olur söylemlerini ben çürüttüm hepsi yalan 😂😂😂
Mel-sin Üzerine bişey indirmeden çıkamıyorum ben de bir yere. Ya sırt çantası takıyorum kapatsın diye ya da uzun t-shirt giymek zorunda kalıyorum. Çok itici gözüküyor gozume. Yok mu bizleri aydınlatacak doğum yapmış biri😊
Zuzu35 Usui valla hamilelik boyunca 12 kilo aldım sanırım hepsi kalçamda 😁 kalçam çatlak doldu göbeğim top yutmuş gibi çatlağı yok ve kalçanın küçülmesi çok zor oluyor😕
fatos2404 Usui ne bileyim benim biraz küçük bi umut gebelikte büyür dedim ama o bile fayda etmedi sırf göbek 🙄😂😂
MbsN 12 kilo aldim bende 35 haftaligim 😃 her yerim zayif elerim yuzum felan ama kalcalarim ve basenlerim sanki ordada cocuk var 🤯 dogumdan sonra kesinlikle fitness lazim
Tmklslh Kız bebekte öyle olur diyorlar ama inanın ben hamşle oldugımı ögrendgm andan itibaren kalçam büyüdü🤦🏼♀️🙈