Yigitkeriminannesi Ballmom22 benim doktorum kaynayıp ılıyan suyu bir siseye koy 4te 3ü su 4te 1 sirke olacak şekilde her tuvalette yıka sonra iyice kurula demişti
3oglanannesi Ballmom22 sakın kullanmayın kulaktan duyma şeyler bunlar dr lar kesinlikle su bile vurmayın diyor vajinanın ph dengesini bozarsınız daha çok enfeksiyon oluşur kuru tutun kendinizi günlük çamaşır değiştirin çamaşırınızı yüksek derecede yıkayıp ütüleyin yeterli
Beyzanrr Ballmom22 ben tuvalete gittikçe kullandım bir maşrapa suya küçük fincanda 1 fincan sirke döktüm iyi geldi canım
Ballmom22 Elif-durak şeker ölçümü yaparken idrarda çok az enfeksiyon çıktı doktorum toz yazdı ve sirkeli su önerdi ama nasıl kullanılacağını unuttum canım denemedim
Elif-durak HilalEyce nette de 1 çay bardağına 1 yemek kaşığı üzüm sırkesı dıyor 10 haftalık gebeyım denesem zarar olmaz sanırım dimi
Elif-durak Anladım canım nette gördüm bende yeni bır çay bardağına 1 yemek kaşığı sırke koyup yıkayınız yazıyor günde 2 sefer dıyor denesem zararı olmaz herhalde
HilalEyce Elif-durak su oranını az kullanmayın bence ne olur ne olmaz yakmasın doktorum bir şey olmaz dedi önerdi açıkçası