Tuana_ Kızlar benim kızım sürekli oynamıyor oynadığı zaman da güzel oynuyor öyle her çocuk gibi sürekli hareketli değil sizlerin nasıl bu durumu yaşayan varmı doktorumuza söyledik bir sorun yok diyor pek nazlı bir kızım var
ayse-huseyin16 Tuana_ benimde öyle günde bir defa yada iki günde bir aşırı hareketli oluyor onun dışında genelde sakin 🌸 ben hiç endişelenmemiştim bu durum için bence sizde takmayın tamamen hareketlerde azalma olursa yada hiç oynamıyorsa problem oluyor 💕
Meldaa55 Tuana_ kaç haftaliksiniz acaba benim bebegim de kiz bir oglum var o asiri hareketliydi ama kizim sanki daha sakin gun icerisinde hareket ediyor ama az diye dusunuyorum
Sbm050421 Tuana_ benimki de öyle canım , keyfine kalmış hanımefendinin 😄 bir hareket eder bir etmez , bi yandan tek tarafa toplanır sertleştirir , bi yandan da yokmuş gibi ortalıktan kaybolur bebişim 😄🥰
Tuana_ ayse-huseyin16 ya normal diyor doktor bende sürekli böyle oynasında hissedeyim diyorum ama benim nazlı kızım sürekli oynamıyor sıpam
ayse-huseyin16 Tuana_ inanın son haftalar hareketleri o kadar can yakıyor ki 🙄 bazen biraz dursun sakinleşsin diye ovalıyorum konuşuyorum olmuyor 😂 kendi kendime diyorum ilk önce oynasın diye söylenirdim şimdi de bi dursun diye söyleniyorum 😂
Meldaa55 Tuana_ 24 haftalik olduk biz de oglum 3 yasinda hatirlayamiyorum bu haftalarda bu kadar mi oluyordu acikcasi oglumu hep hareketli hatirliyorum ama
Tuana_ Meldaa55 valla bilmiyorum canım niye bu kadar nazlı bunlar her hangi bir sorunumuz da yok çok şükür bir sorayım dedim böyle başka varmı yoksa tek miyim diye
Sbm050421 Tuana_ hahahah bende aynı şeyi diyorum doğunca da böyle uyursun inşallah sakin sakin diyorum 😂😂
Tuana_ Sbm050421 amma eşime çekerse çok fena olacak şimdi karnımda aynı ben bende böyle sakinim 🤣 amma bilmiyorum artık nasıl bir sıpa doğacak
Sbm050421 Tuana_ bize benzesin inşallah 😄 benim eşimde sakin bende sakin inşallah bize benzer şu halaya benzeme saçmalığı tutmaz inşallah 😂😂
Umay0065 Tuana_ benm de aynı 31 haftalık olduk sürekli oynamıyor canı istediğinde oynuyor. Bazen az bazen güçlü. Değişiyor. Ama her gün az ya da çok hissettiriyor kendini 😀
Tuana_ Umay0065 hergün oynuyor ona şükrediyorum artık ben 🤣🤣🤣🤣🤣 ama öyle sıkla değil işte oynamadığı zaman özlüyorum ya
Tuana_ ayse-huseyin16 benim kız sağ tarafıma çok dayanır o zaman çok acıyor canım ya oda inada yapar gibi sürekli oraya dayanır