benimmdunyamm Uygulamayı ben kesinlikle guncellemezdim de wifi gorunce güncellenmiş diyenler çok haklıymış gerçekten bu kadar reklam mi olur 15 dk ya bir reklam çıkıyor habire oyun reklamı çıkıyor 1 dk onu izlemek istemiyoruz yani bence buna bir çözüm bulun
NaimeYilmaz benimmdunyamm 1 dakika değil aslında çarpıya basınca kapanmıyor mu? 15 dakika normal bir aralık toplamda max. 5-8 saniye izliyor olmanız gerekiyor X işaretine basarak
Leblebi_tanesi benimmdunyamm tam çıldırmalık durum valla kafamın içinde trendyol reklamı dönüyor bıktımm
benimmdunyamm NaimeYilmaz hayır kesinlikle kapanmıyor ilk videoyu sonuna kadar izletiyor yavaş yavaş ondan sonra çarpı çıkmıyor ok gibi birşey var basıyorum Google play atıyor geri geliyorum öyle çarpı çıkıyor
NaimeYilmaz benimmdunyamm ekran kaydı alıp bize iletir misiniz? Biz@mutluanneleriz.com İletelim sorunu
Leblebi_tanesi benimmdunyamm bende de var oyun reklamı ya önceden ne güzel yoktu severek geziniyordum burada ama fenalık geldi sürekli sürekli
TazeAnne06 NaimeYilmaz ekran kaydı ile gönderin diye bana da dediniz ama saat de olsun demiştniz sanırım yanlış okumadıysam ben de saat çıkmıyor o yüzden atmamıştım ama böyle giderse atacağım yazarken bile donuyor sürekli
benimmdunyamm NaimeYilmaz Naime hanım video aldım ama gönderemiyorum boyut büyük diyor hemde 1 dk ara ile 2 tane reklam çıktı onları aldım ekran mail olarak mi atacağım internet sayfasında birşey yok mail de de büyük diyor
drmeri evet ilk 15 30 sn arasi değişiyor, hiç çıkarmıyor ekrandan, sonrada ancak carpi vs çıkıyor. hepsinden geçtim bir de pat diye yemek reklamları çıkıyor. ondan çok daha rahatsızım…