Zehra65_ Kızlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim bugün hem mide ağrısı yaşıyorum hemde kasıklarıma ara ara ağrılar saplanıyor hareket edemiyorum bütün vücudumu kaplıyor ağrısı var mı bu durumu yaşayan
Mervehorata92 Zehra65_ bende 29 haftalıgım canım aynısı bende de oluyor bebek buyudugu ıcın mıdeye baskı yapıyor yedıklerıne dıkkat er ve gece yememeye calıs ağır şeyler de yeme az sık yemeye calıs. Oturuken yatarkende belıne yastık koy bosluk olmasın oda agrı sebebı oluyor belde.
Mervehorata92 Zehra65_ inşallah canım buyudukce daha zor oluyor tabı hareketler ağırlastıkca cok ayakta kalma eğilip kalkma cok bırde canım 😊 sırt ustu yatma bırde oda bel ağrısı yapıyor ya sağ yada solda yat
Zehra65_ Mervehorata92 sağ sol yatıyorum normalde belim çok kötü olunca sırt üstü uyuyordum iki gecedir ama oda doğru değilmiş diyorlar
Mervehorata92 Zehra65_ evet ben yatısımı duzelttım ağrım azaldı cok etkılı ağırlık sırtta baskı yapıyor sırt ustu yatınca o sekılde yatma but6n gun agrı cekersın daha kotu oluyor ınsan canım dıkkat edersen hafıfler 😊 bebısler ıcın bıraz daha dayancaz