Denizmrt Merhaba arkadaşlar saclarm çok ince telli ve seyrek saçlarıma soğan suyu denemek istiyorum kullanan yapan memnun kalan var mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏
0103qsf Denizmrt bir cok sey denedm canm soğan suyu degl ama hic birsey ise yaramior ince ve seyrek saxm daha dogrusu cok dokuldi seyreldi kac Dr gittm banamsn demedi ki sax tipi doğuştan olan birsey işlem vs değişmiyor hic bir sekilde dokulme dursa ya rabbi şükür dixem
Denizmrt Cansugamze_ az evvel 2 soğanla su kaynattım da onla yikicam çok okudum netten saçımı uzatmaya çalışıyorum inşallah yarar canm ya baya üzgünüm saclarm için 😐
Denizmrt Cansugamze_ onu denemedim canm da ben zeytin yağı sarımsak sürmeye başladım uçlarına dibine sürüyorum soğan suyu çok okudum dedm bide bunu buradaki arkadaşlar soraym yapan var mi bı de benm ince telli ve çok seyrek hani toplamaya çalışıyorum saçımı inşallah bnde düzeltirim saçımı 🙂
Denizmrt 0103qsf dökülmem yok cnm benm de yapısı öyle biraz olsun toplasam yeterli olcak şükür yinede özeniyorum saçlı bayanlara 😐
0103qsf Denizmrt iste canm biraz da sac yapisi meselesi benmde ayni düzelmiyor malsf kac doktora sorduysam ayni ince yapisi oyle de kalir dediler keske bizimde güçlü sķ kalin saçlarımız olsa keşke bebe saci gbi sacm var
Denizmrt 0103qsf aynı benm de öyle ya uzuyor ama uçtan ya kırılıyor ya da sancız duruyor keşke olsaydı ya napalm olana şükür diyelim canm 🙏