mucizegebelik6 Kızlar artık dayanamıyorum da bu dediğim hafta doğursam sıkıntı olur mu 38+3 de doğuran varmi sezeryan
Kbrayankkk mucizegebelik6 Ben 39+2 de doğurdum kuveze girmez korkma baska bi şeyi yoksa girmez CANIM inşallah bi şeyi yoktur yani bu haftalarda da doğum edebilirsin
1Prens_annesiii mucizegebelik6 37+3 de kilosu 3100 sezeryan doğum yaptım canım küveze de girmedi çok şükür sizinde girmez inşallah🤲
Prenseslerimm_3 mucizegebelik6 2440 gr doğurdum da girmedi benim bebeğim sizinki neden girsin bir sağlık sorunu yoksa ilk bebeğiniz galiba ☺️
Deletedmom_33 mucizegebelik6 Kuveze girmesi kilo ile alakalı değil ki. Benim bebeğim 37+3 de 3030 doğdu solunum sıkıntısı olmasaydı odaya getirilecekti yoğun bakım yerine
Nilufar_1996 mucizegebelik6 hayır niye girsin canım 38+4 planlı sezaryen oldum 3.320 doğdu sapasağlam niye kuveze girsin sağlık sıkıntısı olsa 42 da doğursan gene girecek
Deletedmom727271 kilo ve haftası müsait. doğumda başka bir sorun yaşamazsa girmez. 36.haftadan sonra bebekler gelişimini tamamlar tamamen.
Ceress mucizegebelik6 doktorum 35 haftadan sonra korkma küveze girmez dedi. 38 hafta gayet yeterli ve güzel kilosuda maşallah neden girsin küveze, maşallahı var 🧿
erdem_agah mucizegebelik6 neden girsin ki kilosu normal? Saglik sorunu olmadigini surece inşallah girmesi için bir neden yok gibi
Eylul1987 mucizegebelik6 ooo nerdeyse okula gidicek annesi 😅 ben 37+3de 2900 dogurdum kuveze falan girmedi
mucizegebelik6 Mrvll Soncul Nealakasivarrr Mihriballim Eylul1987 Teşekkürler kızlar saolun içim rahatladı. 9 yıllık evliyim tup bebekle cocuk sahibi olcaz insallah. Bebeğimde kordon var son zamanlarda cok panik atağım o yüzden dediğim tarihe erkene çekmek istediğimi yarın soylicem. Böylece içim de rahat eder cunku günler geçmiyor kafada takip duruyorum
Mrvll mucizegebelik6 38+3 de normal doğum yaptım, bebeğin kilosu 2810. Sağlığı yerinde şükür. Neden girsin ki haftası da kilosu da iyi, sağlığı yerindeyse??