Rosea Kız da neler hissetiniz erkek te neler. İçinize doğan mı oldu bide hurefe cinsiyet belirlemeleri yaptınız mı❤️❤️
Melos90 Rosea ben öğrendiğim andan beri kız hissettim çin takvimi de kız di yani hissin çıkiyo bı de ekşi serin şeyler yiyorum hep
tazebiranne_hg04 Rosea benimki 16. Haftada zar zor gösterdiği için her türlü hurafe şeylerle tahmin yaptım kendi kendime kız çıkıyordu bir sayfaya cinsiyet tahmini yaptırdım gene kız dediler ama ben hep erkek hissetmiştim erkek çıktı 💙
kahvesever__ Rosea ben hamile olduğumu öğrendiğim anda kız hissetmiştim eşimde erkek hissetmişti cinsiyetini öğrendiğimizde erkek ti şok olmuştum ben
Muallime_97 Rosea hep kız hissediyorum ama rüyamda iki.kere erkek bebek gördüm cin takvimine göre de erkek cikiyor bakalım yarın öğreneceğiz inşAllah
Kuzey20_ kahvesever__ genelde babaların tahminleri doğru çıkıyor canım bende kız hissettm hep beliritlee falan çin takvimise kız dı eşim erkek dedi erkek çıktı 😀
Cigdemm1 Rosea ilk başlarda erkek hissetmiştim sonra rüyamda falan kız eşyaları falan görünce içimden hep kız geçiyordu erkek olduğunu öğrendim Çin takviminde falan baktım ama öylesine orda da erkek diyordu. Cinsiyeti öğrendikten sonra esprisine makas bıçak testini yapalım dedik orda da erkek çıktı ama benim canım hep ekşi şeyler istiyor 😂😂
Meryy10 Bana da iki kere doktor erkek dedi ama kesin konuşmadı ben hep kız hissediyorum baklım detaylı da kesinleşecek 🥲
DemirinAnnesiiii İlk öğrendiğim andan itibaren erkek hissettim Çin takvimine göre de erkek gözüküyordu. Ama 17. Haftaya kadar göstermeyince ( erkek bebek daha erken gösteriyor deniliyor ) acaba dedim kız mı ama paşamız 17. Haftada gösterdi kendini
Bayancorek Rosea bir sürü hurafe yapıldı, kız çıktı hepsi, çin takvimi de öyle, rüyamda da 6 kere kız gördüm. Herkes kız olacak diyordu ben oğlum olacak diyordum inatla,hissettiğim doğru çıktı oğlum oluyor. 💙💃🤗