Yagmur0256 Kızlar 16 haftalık hamileyim ev temizliğinde hangi ağır temizlikten kaçınmam gerekir? Ilk gebeligim olduğundan korkuyorum ☺
Meryem34 Yagmur0256 düşük tehlikeniz yok ise yavaş yavaş hepsini yapabilirsin ama yüksege uZanmamaya çalış yüksekten birşey alma hatta 😊 süpürge biraz ağır gelebiliyor ilk aylar eşim süpürdü ben sildim 😊
sudamlasi Yagmur0256 çamaşır suyu mümkünse kullanma illaki kullancaksan kokusuz olanından kullan, eğilirken çömelerek eğil, dinlene dinlene yap ki akşam bel ağrın olmasın ben bunlara dikkat ediyorum kolaylıkla bitiyo işim☺️
Nesrinim Yagmur0256 bebek suan yeni oldugu icin asagida canim. Onun icin ani hareketlerden kacin öncelikle. Biseye uzanirken dikkat et ağır kaldirma. Koltuklari falan cekme mesela. Hafif isler yapmaya calis bence. Kendini halden düşürme derim :)
Haticemustafa Yagmur0256 benm herhangi bir skntim yoktu cok sukur 32 haftaigim su anda ve en basindan belli butun herseyimi kendim yapiyorum sadece cam silmek haric onu normal zamandada hic yapmadim hep annem yapar sagolsun sende bi sorunun yoksa yavas yavas yap canm 🤗
Busratye Meryem34 ben şu yüksekten birşey almama kısmını yapamıyorum mutfakta illa tabak alıp koyarken uzanmam gerekiyor çok zorlamıyorum ama . Nasıl bir zararı oluyordur
Meryem34 Busratye kuzenim hemşire bize geldi bende tabak almaya uzandım sen napıyorsun uzanma dedi bebeğin sütten kesilir ve eşikten düşebilir dedi dikkat et dedi
Meryem34 Busratye bende yapamıyorum kızıyorlar çok dikkat etmeye çalışıyorum artık ilk zamanlar cok yaptım kaşığımda ve göğüs altında agrım çok oldu
Yagmur0256 Meryem34 Her yeri dinlene dinlene yaptım valla canım supurgem haliya yapıştığı için zorlaniyorum ☺
Pelus Camları sildim ama öyle çok fazla uzanmadım yukarı doğru.. karnımda aşağılarda tuhaf hisler var,pişmanım:( keşke silmeseydim