Oelrlrkmemdmd Kızlar hamile platesine başlamak istiyorum karşıyaka da var mı giden pilatese yada bilgisi olan ???
Oelrlrkmemdmd MihrimahVeAnnesiii Sorma ya bende onu anladım artık ya bide şey sorucammm terzi var mı bu taraflarda bayan terzi seni bulmuşken sorayım 😂😂
MihrimahVeAnnesiii Oelrlrkmemdmd Kız yakınmışız 😂 Benim hiç dikkatimi çekmedi ama eşim motorsikletli kurye ona sorayım o bilir kesin 😂
Oelrlrkmemdmd MihrimahVeAnnesiii Ya öyle mi çok sevinirim kimseye soramadım bari sana yazayım dedim senin ev nerede ki
MihrimahVeAnnesiii Oelrlrkmemdmd Kanuni sitelerinden biraz yukarıdayım ben kavşağın üstünde kalıyor. İyi yaptın kız seviniyorum böyle yakın birilerini tanıyınca 😊😂 Ben eşime sorup haber ederim 😊
Oelrlrkmemdmd MihrimahVeAnnesiii Kavşak ziraatin oraysa baya yakınız ☺️ Ne güzel tanıştık sevindimmm ☺️
MihrimahVeAnnesiii Oelrlrkmemdmd Yok ordaki kavşak değil sağlık ocağından yukarılarda ama yakınız yani bende çok sevindim 🤗
Oelrlrkmemdmd MihrimahVeAnnesiii Anladım canım sen eşine sor bana haber ver canım valla havalarda ısınıyor inşlh tanışalımda