Deletedmom727271 Kızlar nst de hafif sancılarım çıktı doktorum magosit ilacını verdi kullananlar ne kadar sürede etkisini gördü acaba?
Mltmsncn Deletedmom727271 benim kramplarım için vermişti. Ben 2 tane içiyodum yogun olduğundan tam geçirmese de etkili
Merve1504 Deletedmom727271 benimde karnımın içleri et kesiği gibi acıyordu günde 1 tane iç dedi yeni başladım
Poyrazinannesiiii Deletedmom727271 ben 12. Haftadan beri kullanıyorum bel ağrılarım çok oluyor diye işe yaramıyor sanıyordum bir aya yakın bırakmıştım bir ara ağrılarım artınca anladım ki işe yarıyor
ada58 Deletedmom727271 ben 5. haftadan beri her gün kullanıyorum ağrılarım artınca 1 aydır günde 2 ye çıkardık dozu. etkisini görüyorum içmeyince duramıyorum ağrıdan
Deletedmom727271 Mltmsncn bana da kasılmalarım için verdi günde 2 defa kullanıcam inşallah faydasını görürüm. teşekkür ederim 😊
Deletedmom727271 Poyrazinannesiiii teşekkür ederim canım 🌼 bana da şöyle 3 4 hafta yarasa yetecek sonra doğumum gelecek zaten.
Gorkemm Deletedmom727271 ben 25. Haftadan beri kullanıyorum ama kramp için vermişti doktorum onda da etkisini hemen görmüştüm
Deletedmom727271 Gorkemm çok teşekkür ederim etkiliymiş demekki yorumlardan anladığım kadarıyla bende dün başladım bakalım inşallah işe yarar bende de 😊
Elif1666 Haftadan itibaren kullanıyorum. Şu an 23.haftadayız. Neredeyse bütün ağrılarına iyi geliyor gayet faydalı bir hap…