Ciceekanne Kızlar evde yapmak için bikini bölgesine hangi ağda türü daha kolay oluyor bilgisi olan yazabilir mi
Busraaras_ Ciceekanne sesunun sir agdası güzel ben hep onu kullanıyorum 😊 eger kendiniz yapamazsanız ilk sefer için kuaföre gidin sonrasında almanız daha kolay olur
Naazli Ciceekanne kesinlikle boncuk ağda. Aşırı pratik ve sir ağda gibi çekemezseniz orda kalmıyor. Donduğu için çabuk çıkarabiliyorsunuz
Ciceekanne Haticecebrail21 ağda bandına ihtiyaç var mı yoksa boncuk ağda ile elle mi çekiliyor acaba ☺️☺️
Ciceekanne Busraaras_ ağda bandına ihtiyaç oluyor mu yoksa boncuk ağda gibi elle mi çekiliyor acaba ☺️
Haticecebrail21 Ciceekanne cezvede iyice ısıtıyorum akıskan bir hal aldiktan sonra spatula ile surup agda beziyle killari tersine dogru cekiyorum.Sonuc mis🤭🤗
Busraaras_ Ciceekanne sir agdada ben ahda bandı kullanmıyorum ilk baslarda kullandım ama artık cok alıstı elim bes dk alıyorum gerek duymuyorum siz yinede alın iaterseniz😊
Dilos6342 İlk kez kendiniz yapacaksanız önce yapan bi yere gidin daha kolay olur sonra alması Benimde hassasiyetim var jilet dışında kullanamıyorum o da malum çabuk çıkıyor. göbüş büyüyünce bende gitmeyi düşünüyorum
Ciceekanne Dilos6342 ben kendim nırmal de agdaya gidiyorum ama bugün aciliyeti olduğu için kendim almak zorunda kaldım açıkçası 🥺☺️