Misssitare Kızlar doktorum progestan yazmış ama neden acaba muayene üzerinden biraz süre geçti hatırlayamadım o yüzden. Kanamam filan olmadı . Kullananlar ne için kullanıyor?
Sena646 Misssitare ben iğnesini kullanıyorum erken doğum riski için rahimde hunilesme var ama benimde kanama vs hic olmadı 😊
Gamzesay Misssitare bende kullanıyorum şu an kese oluşmuş dün başladım daha önce kimyasal gebelik geçirdim riske atmamak için extra vitamin de var e için olduğunu söylemedi mi
anneyimmm42 Misssitare şu an 20+2 deyiz hamileliğimin başından itibaren kullanıyorum erken doğum önleyici canım aynı zamanda ilk zamanlar lekelenme oluyordu ondan da kullanıyorum
-MinikveAnnesi- Misssitare progestan rahmi rahatlatıyormus sanırım kasılma agrı kanama vs olmaması icin önlem amaclı veriyor. 12. Haftaya kadar kullandım herhangi bir riskim olmamasina ragmen en sonunda da agrın olursa ic olmazsa icme dedi bıraktım
Deletedmom727271 Ben ilk 3 ay kese etrafında kanamam olduğu için kullanmıştım. düşük riskine karşı oluyor genelde kaç haftalıksın canım önlem amaçlı vermiştir
Misssitare Deletedmom727271 o gün cinsiyeti öğrenecektik durumun heyecanıyla orayı kaçırdım sanırım🙈 yazdığı vitamini hatırlıyorum ama sonrası yok😅 neyse doktoruma sordum inşallah bilgilendirme yapacak🙆♀️
Misssitare Sena646 eczanede kanamanız mi oluyor deyince şaşırdım ihtiyaç halınde kullanınız yazmişlar
Snmdrm Misssitare bende kullanıyordum 12 haftalıgım doktor artık kullanma dedi şuan kullanmıyorum iyi gidiyor dedi .
OksijenliSu Misssitare Bende kullanıyorum kese etrafında kanama ve çok kasık ağrısı yaşadığım için sabah-akşam fitil şeklinde kullanıyorum.
Ummu_osman İlk haftalar kanamam olmuştu kanama alanı olduğundan dolayı kullanıyordum simdi 25. Haftadayım kasılmalar başladığı için kullanıyorum erken doğum riskine karşı.
Sena646 Misssitare evet çünkü erken doğum riskinde ve düşük tehlikesinde kullanılıyor diye biliyorum 😊😊
Deleted4445656 Misssitare Rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engelliyor diye biliyorum 8. Haftadayım 12.haftaya kadar devam dediler
Annesininportakali53 Misssitare önceden dusugum olduğu için ve kesede duzensizlik olduğu için kullanıyorum şuan illa Bi kanama olması gerekmiyor progestanin zaten zararı yok her açıdan yararı var hormonları düzenliyor rahmi rahatlatıyor