Meral96 1 nisan yumurtlama 2 nisan catlama oldu. Ve 2-3 nisan iliski oldu. Bat 17 nisan. Test yaptim normal kaset ve erken gebelik negatif acaba erken mi yaptim ??
trakyalikizce Meral96 umudunu kaybedecek bir şey yok çok erken yapmışsın en azından adet gününü bekle öyle tekrarla erkenden öğrenmek çok da iyi bir şey değil bir daha bekle bekle geçmiyor :)
Emine9335 Meral96 17 nisana kadar bekle kafanı başka şeylerle doldur. Test yapma bu süre zarfında baktın adet gününde adet olmadin o zaman test yap bence
trakyalikizce Meral96 ben de hemen öğrenmek istiyordum 6 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 2 gün kala yaptım pozitife döndü☺️ Ama şimdiki aklım olsa regl geçene kadar beklerdim ilk zamanlar geçmek bilmedi beta artacak mı sağlıklı mı bir şey olur mu diye beklemeekten🙄
mucizemibeklerken17 Cok erken canim, bat bile kaç gün var daha. En erken 17 sinde yap, negatif çıkarsa 5 gün sonra tekrar yap.
Hacerrrcakmak Meral96 sen yine iyi beklemişsin benim de yumurtlama 1 çatlama 2 Nisan Pazar günü duramadim test yaptım negatif çıktı diye üzüldüm baya 😄 sonra okudum ordan burdan en erken catlamadan 10-12 gün arası çıkıyormuş oda en erken 😄
elifffff1601 Meral96 ignenin etkisi gecmis demekki yoksa bu kadar kisa zamanda pozitif cikardi ignenin etkisinden. Adet gunune 2 gün kala tekrarlayin bnce inşallah güzel haberler alirsnz
Meral96 trakyalikizce 6 gun kala yaptiginizda adetin kacinci gunuydu ve ya catlamadan kac gun gecmisti