MinnieMouse Rabiakltk5 aminn canım inşallah Aymir46 kızım 21 aylık biz 6 aylık olduğundan beri deniyoruz 2 kaybim oldu şimdi yine pozitifi gördüm inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🥲
Rabiakltk5 Adeka ay amin inşallah bakalım bu ay bu postta kaç annemiz olcak 🥰inşallah hepimiz hamile kalırız hayırlı ile
Aymir46 Rabiakltk5 bat 29 1 gün erkende olduğu oluyor geçte bayramdan bir gün önceye kadar beklemek istiyorum tabi dayanbilirsem💁♀️🌼🤗
Rabiakltk5 Aymir46 bende bekliycem aşırı sabırsızım ama sabredicem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Aymir46 MinnieMouse kızınız kaç yaşında bende ikinciyi istiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲❣️🌼
Yncygt Benim 23-26 nisan arasi bat. 9-10-12 yumurta degerlendirdim 12 çatlama bugun sadece akinti hafif migde kasik batmam var yani adet belirtileri sizce adetmidir varmi böyle yaşayan ?
Rabiakltk5 Yncygt benimde geçen ay batmam vardı ama adet oldum ama adet belirtiside hamilelik belirtisi olabiliyo ben adet olacağımı sanarken hamileymişim
Tarciniko1998- Evet evet ve suan karnımda baskı gibi bir kere koyu kahverengi bir leke gördüm yerleşmemi acaba merakta ediyorum ve bu akşam midem okadar şiş ve hasssaski iftarımı yapamadım adam akıllı midem bulanıyor tok gibiyim hep
Tarciniko1998- Sinemekee ayy desene aynı durumdayız bata 6-7gün var acaba erkeb gebelik testimi alsak bilmiyorum merakta ediyorum
Sinemekee Tarciniko1998- umutlanmak istemiyorum çok fazla adet olucakmşım gibi ağrım var her ay hüsrana uğruyorum dayanabilirsem gecikince yapucam 😢
Rabiakltk5 Sinemekee bencede canım öyle yap ben de geçen aydan çok umutluydum sürekli test yapıodum adet tarihime yakın sonuç negatif sonra kendime kızdım biraz sabret diye bu ay geçmeden yapmıycam
Tarciniko1998- Sinemekee normal testi yaptım bu sabah negatifti ama sanırım cok erken yaptım adet gecikmesini beklemeliyim bu mide bulantılarım hiç normal değil ama ya üşüttüm midemi
Rabiakltk5 MinnieMouse yaa çok sevindim postumuzun ilk annesi ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
Aymir46 MinnieMouse canım senin adına çok sevindim rabbim isteyenlerin kucağını doldursun darısı bizlere olsun bende beklemdeyim aon 9 gün senin dokuz gün önceden belirtin varmıydı benim kasığımda arada gelen hafif sancılar ve bel ağrısı var sancı her ay olmazdı bende birde şuan mantar var 3 4 gündür ondan sancı olabilirmi acaba
MinnieMouse Sinemekee evet kaset test pozitif ama ben bu sefer 6-7.haftada doktora gitmeyi düşünüyorum 😅 iki günde bir hcg takibi beni çok strese sokuyor. Geçen ay kimyasal geçirdim. 17 ile başladı artisim 1092 ye kadar çıktı kese görünmedi sonra düşüşe geçti kanamam başladı o yüzden bu sefer erken sevinç yaşamaktan korkuyorum 🥲