Busra_sansar babysare Bende kızım olursa kızlık soyadımı gökçe ve Sare istiyorum daha cinsiyeti belli değil ama içimden kız geçiyor 🤭🤰🏻
Busra_sansar emirem24 Benim kızlık soyadım Gökçe bende kızım olursa gökçe koyacağım ama Ekim doğumlu olcak Eylül dogsaydi Eylül de güzel olurdu☺️ daha cinsiyeti belli değil gerçi ama 🥰Kız çocukları illa farklı oluyor içimden kız geçiyor 😍💃
emirem24 Busra_sansar ne kadar anlamlı olurrr sizin için😍 bizim bebiş de nisan sonu mayıs başı doğacak inşallah Eylül koyma sebebimiz de denk gelmişliklerden🙈 nişanımız düğünümüz ve bu muhteşem haber hep eylülde oldu ismiyle geldi kızım❤️🔥
Fulya59 Kumsal ada istiyoruz inşallah Seymasezer ben yaşamadım 5 ayımdayim yemek fazla gelince sadece midem bulanıyor. Ayrıca tatlı ilk günlerde iyiyordum simdi sanki midem almıyor
Merve0004 Bebekannesiyimben 178 mesajın hepsi bilindik isimler ya yani herkeste olan normal sıradan yani değişik bişi yok
Nehir-Poyraz Bebekannesiyimben ben diğer kürtaj olduğum hamileliğimde kız olursa begüm diyordum şimdi 19+2yiz kızım olcak nehir ismine karar verdim Allah nasip ederse 🥰