Minigebe Sultaner bizde ilk hecelerden koyucaz ismini Gökşen olucak inşallah 🥰 ikinci isim istiyorum ama soyadımız uzun o yuzden kararsız kaldım
Haticecebrail21 24 HAFTALIK hamileyim kızımıza Berra ile Eslem isimleri arasinda kaldık ama%99Berra olarak kalacak🤭🤗
Hifu16 Haticecebrail21 Berra isminin koyulmasınin iyi olmadığını biliyorum. Dayım da koyacaktı diyabeti arayıp sordu. Tam emin değilim bu isimmiydi ama iyi bir araştırın 😊
hulyademr 18+4 deyiz ama hala tam karar veremedim. Aklımda İdil ve Açelya var. Bakalım sonuçta ne olacak 😅
Seymasezer Kız anneleri size sorum olcak hiç mide bulantı yaşamayanınız var mı ? Birde tatlıdan soğuma oldu mu ?
Babyb22 Seymasezer ben neredeyse hiç mide bulantısı yaşamadım ve tatlıya çok aşırı düştüm, zaten severdim ama hamilelikte fazlasıyla düşkün oldum
[silindi] Seymasezer Ben 15 haftalıkken yeni öğrendim kız olduğunu fakat değişir mi bilemiyorum , mide bulantım oldu fakat şiddetli değil ve tatlıdan evet aşırı soğudum
hhacerozer Seymasezer ilk üç ay hiç yaşamadım diyebilirim ikinci trimesterde de 10u geçmemiştir evet tatlıdan tiksindim ama şuan 19 haftadayız eski günlerime tekrar döndüm tatlı aşığıyım😂😂