Aylizin-annesi Ayliz koymak istiyorum ben de iki kez rüyamda gördüm farsça kökenli cennetten bir bahçe ve ay parıltısı anlamlarında
Ecceee Biz kızımız için daha Türkçe isimler bakıyoruz ama MİLENA ismini çok beğendim 😊 anlamı zarif ve sevilen kız demekmiş..benim gibi isim arayışıyla burayı okuyanlara fikir olsun diye yazıyorum ☺️
Nisalimon Kizim olursa hep adını Nursima Elif koyucam derdim ama eşim yanımda çizdi tutturdu Karaca Elif olsun die onuda ben kabul etmedim insallah Rabbım nasip ederse iki hafta sonra kızımızı kucağımıza alicaz Rana Elif olucak ismi son kararimiz😊😊😊
leylaakyol05 Biziim cinsiyetimiz daha belli değil, gönülden sağlıklı bir kızım olsun istiyorum verirse Rabbimden. Eğer olursa ismi Asel Hafsa istiyoruz 🧡🧡
leylaakyol05 Rabiamsf Asel Hüma güzel gidebilir ? Bende Asel Hafsa düşünmüştüm kızım olursa tabi. Sizde düşünebilirsiniz bence
kacarfeyza leylaakyol05 ben de hüma ile ne uyumlu olur diye düşünüyordum aseli de düşünmüştüm yorumlarda da görünce çok hoşuma gitti demek ki uyumlu oluyor ☺️
Meleq Rabiamsf Rabbim içinize en sinen en hayırlı kararı verdirsin inşallah..adıyla sağlıkla gelsin prenses
Feyzaerturk guly1 Anlamı güzel olduğu için bizde Yüsra istiyoruz sağlıkla gelsin sizinde inşallah 🌸🙏🏻