haticerabia45 Yulaf ezmesi yiyenler var mı ?faydasını gördüm dediniz mi ?nasıl yediniz tavsiyeler 🥰ben süt bal ceviz çikolata atıyorum içine
Kvrck-123 haticerabia45 ya yulafı pişirip yiyin ya da suda bekletip tüketin emilimi açısından daha sağlıklı. Ben yulafı suda bekletip yumuşatıyorum, üstüne istediğim meyveleri atıyorum biraz da tarçın mis gibi oluyor. Pişirmeyi sevmiyorum tadı değişik geliyor 🥰
Sena646 haticerabia45 ben lapa yapıyorum sütle sonra üzerine istediğim şeylerden koyuyorum muz badem fındık kayısı bebeğe kilo aldırıyomuş yulaf 😊
ggkca haticerabia45 yoğurt kuru meyveler ile çok seviyorum bazen tarçın bazen bal koyuyorum, sutte bekletip pankek yapıyorum aslında kafama nasıl eserse öyle yiyorum. Diyet yaparken mercimek çorbasının üzerine 1 kaşık serpip ekmek yerine yediğim bile oluyordu
haticerabia45 Sena646 bunu duyduğum için bir kaç gündür tüketiyorum 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım biseyler değişecek mi 😍🙈
haticerabia45 Sena646 oh masallah gebeliğin üçüncü evresine girmissiniz bende 1 hafta sonra 3.trimestere giricem nasipse
aysenur2255 Bende kefir yada sütle muz kivi çilek gibi meyvelerden birini ceviz chia tohumu koyup blender yapıyorum. Tavsiye ederim 😊
Ecceee haticerabia45 3 yemek kaşığı yulaf, bi kase yoğurt, bir çorba kaşığı kaşığı dut pekmezi, 10-12 adet kuru üzüm, 6-7 tane fındık, 4 parça ceviz, 3 tane çiğ badem, biraz tarçın-Hindistan cevizi..muhteşem bi kahvaltı oluyor bayıla bayıla yiyorum 😍🥰