Minnosunannesiiii Haftadayım zaman durdu geçmiyor son haftalarda şaka gibiiiiiiii 😔 iyice ağırlaştım uyku yok oturamıyorum yatamıyorum burun tıkanıklığı hat safhada. Doktor doğumu bayramdan sonra dedi 😔 planlı sezeryan düşünüyorum
MerveeD Minnosunannesiiii 34+5 in bende 3 gundur uyuyamıyorum bel kasık agrısı basladı cok guzel bir hamilelik gecıren ben 3 gündür birsey oldu erken dogum yapacagım dıye cok korkuyorum
kayraninannesii Minnosunannesiiii merhaba bende 36 ya giriyorum yarın planlı sezeryan olacak yarın kontrole gideceğim gün verir diye dua ediyorum acaba bende mi bayramdan sonra olur 39 da alırız demişti 🥹
linamom Minnosunannesiiii aynı sorunlar var bende de canım Allah yardımcınız olsun inşallah yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım 😊
Minnosunannesiiii kayraninannesii 39da alıyolar canım belki bayram gelmeden alır seni ama sanırım bayrama denk geliyor 39. Haftan
Minnosunannesiiii SedefPolat 38 bencede ideal doktorum 39u bekliyor ve artık çok ağırlaştım uyku yok sürekli tuvalete gidiyorum bitkinim 😔
13-10 bende 35 haftadayım bugun hiç uyuyamadım sabaha kadar sürekli tuvalete gittim bebek çok toplanıyo 35 haftaya girmemle beraber şikayetim arttı
Minnosunannesiiii kayraninannesii bizi de haberdar et bilgilenmiş oluruz hem 🌺 benim kontrolümde haftaya çarşamba
SedefPolat Minnosunannesiiii 2 saatte bir tuvalete kalkıyorum gece sanırım vücut bebeği emzirme rutinine kendini alıştırıyor farkında olmadan ☺️
Minnosunannesiiii linamom aa deneyeyim bi doktor burun spreyi verdi o olmadan kafayı yiyorum zaten resmen nefes alamıyorum
linamom Minnosunannesiiii burun spreyi bende de vardı hiç işe yaramıyor. Viksle atlattım ben o tıkanık günleri. içine dışına sürdüm öyle rahat açıldı ki burnum😌Hatta kulak çubuğu ile burnun arkalarına kadar sürdüm çok iyi oluyor