tospikaskim Yani sizi bilmem ama ben eşimi bir kere kıllı görmedim özel bölgesini o da beni 10 senedir bir kere kıllı görmemiştir. İkimizde böyle şeylere önem veriyoruz bu saygıdır işte. 9 aylık hamileyim hala ilişkiye girmeden önce geceliklerimi giyer süslenir püslenir öyle girerim yatağa kocamda aynı şekilde duşunu alır temizlenir öyle girer yatağa. Mesela bu da saygıdır. :) Ayrıca eşim benden daha çok iş yapıyor evde evimizi süpürür siler daha dün camlarımı sildi yeri gelir akşam yemeğimi hazırlar yeri gelir kadın tutar ona yaptırır işlerimi bir dediğimi iki etmez. Hamile olmadan önceden de böyleydi. Herkesin kocası farklı ama hamilelikte elden ayaktan düşmüyoruz evliliklerde biraz özelimiz olduğunda tutkunun daha diri olduğunu düşünüyorum. Ayrı bir hastalık olur yatalak olursunuz o zaman kocanız yapmıyorsa sıkıntı ama hamileyiz diye kocama popomu dönüp jileti eline verip kıllarımı aldıramam kusura bakmayın bunu anneme bile yaptırmam 😅 Kuaför bu işi yapan kişidir yoldan geçene oramızı buramızı açmıyoruz bizde ama işi yapana yaptırmak varken kocalarınıza bu kadar pis işlerimizi yaptırmak bana doğru gelmiyor 🤷🏻♀️ Kocamız bizi seviyor diye kuaför varken ağda yapacak insanlar varken adama totomuzu dönüp kıllarını aldırtmakta ne bileyim hayal edince bile komik 😂 Yani siz aldırın ne diyeyim banane ben sadece fikrimi söyledim cevap vermenize bile gerek yoktu 😂