NezihaB38 Busra0625 40+0 şuan banada ayniisni dedi pazartesi günü suni ile olacak Allah’ım inşallah kendileri gelirler 🥺
2345hafsa NezihaB38 benımde 40+0 canım Perşembe ıstedı doktor bakalım ne dıcek o gün rabbım bır Nefeste kucağımıza nasıp etsın ınsallah mübarek aylar yüzü suyu hurmetıne bende sunı sancıdan korkuyorum
Gonul-123 Ayse254 Ya inşaAllah olsun da 41-42 fark etmez normal doğuma olan inancımı kaybetmek üzereyim yüzü görünüyor kanala girmemiş falan 😞
Ayse254 Gonul-123 benim doktorum Ümit verici konuştu ya yüzünü görüyorum hala ama kafasını aşağıya yerleştirmiş dedi bir haftaya gelebilir dedi 🤷🏻♀️
Seherdogan47 Busra0625 açılma varmı iki santim filan. Açılma olmadan suni verirlerse. Sonun sezeryan olur. Hem sancı hem sezeryan ikisini çekmezsin insallah. Bence sezeryan yap öyle bir risk varsa. Boşuna sancı çekip sezeryan girme bide
Seherdogan47 Busra0625 şuan ne yapıyorsunuz acaba. İnsallah doğum olmustur. Açılmanız olur insallah sizde biraz hareket dans filan yapın bari açılma olsun. Ay duam sizinle. İnsallah bir avazda gelir
Busra0625 Annesininportakali53 amin inşallah dualarınızı bekliyorum bugün yatış verdiler açılmam hiç yok suni sancı vereceklerini söylediler
Annesininportakali53 Busra0625 hiç korkma kuzum inşallah sağ salim alırsın kucağına merak etme aylarca dikiş ağrısı çekeceğine bir kaç saat çek ve sonra unut 🧡
Busra0625 Annesininportakali53 ne yazık ki sezeryan dediler ama çatı dar olduğu için istesemde normal doğum yapamazmışım hayırlısı inşallah canım
Busra0625 Ayse254 inşallah çatı muayenesi normal derlerde normal doğum yapabilirsin benim dar olduğu için sezeryana aldılar bekliyorum canım
Ayse254 Busra0625 bana çatı muayenesi yaptılar doktor normal doğurursun dedi ama bi belirti yok işte 🤦🏻♀️