ahmetinoznuru çok haklısın abla. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor. Geçen zamanla beraber ailesi yüzünden bizim aramızda mesafe oluşmaya başladı. Şu anda mesela ne sevdiğimiz belli ne sevmedigimiz. Hiç başbaşa kaldığımiz,film izlediğimiz,beraber gezip tozdugumuz olmadı evlendik evleneli. Oysa ne hayallerle evlendik. Ortaokul 7. Sınıftan beri tanışıyoruz, lise 1den beri de evlenene kadar hep beraberdik. Ailemden gerçekten hiçbir beklentim yok zaten iyi olsalardı bana karşı, ne yapar eder onların rızasını almadan evlenmezdim ama düzgün bir ailem de yok işte. Yok Allah korusun eğer bisy olursa bu defa buna sessiz kalmam. İşte o zaman sustuklarimi konuşurum. Ben kaynanamla bir deilim ki beni kendiyle bir turuyor. Neymiş kaç tane çocuk doğurmuş neymiş hiçbir çocuğunda da gitmemiş. Ben seninle aynı deilim ama benim acı esigim çok düşük. Her konuda normal birine göre hassas biriyim. Doğruyu söylemek gerekirse planlı bir gebelikti ikimiz de çok istedik Rabbim de nasip etti çok şükür. Ama hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor.